Site Overlay

Najboljša izbira preprog za avto iz gume

Avtomobilske preproge so nujno potrebne, če želite svoje prevozno sredstvo zaščititi pred najrazličnejšimi nevšečnostmi, kot so voda, blato, sneg, listje. Najučinkovitejše pri tem so zagotovo avtomobilske gumijaste preproge.

A zgolj to, da v avto na primerna mesta namestite tepihe iz gume morda še ni dovolj. Pomembno je razmisliti tudi o primernem ponudniku. Na trgu že nekaj časa kroži prepričanje, da so daleč najboljša izbira gumijaste preproge Gledring.

Avtomobilske preproge so nepogrešljive, če želite zaščititi svoje vozilo pred različnimi nevšečnostmi, kot so voda, blato, sneg in listje.

Ključne prednosti Gledring gumijastih preprog za avte

Gumijaste preproge Gledring so izdelek našega podjetja. Preproge iz gume za avto so narejene po natančnih merah avtov. Vključujejo visoke robove, ki zagotavljajo daleč najboljšo talno zaščito avta.

Omenjene avtomobilske gumijaste preproge so opremljene s posebnimi originalnimi pritrditvenimi čepi. Ti skrbijo, da se preproge za avto ne premikajo kar prosto po vozilu oziroma se pomaknejo pod stopalko avta, kar pa za voznika in ostale sopotnike seveda med vožnjo lahko predstavlja precejšnjo nevarnost.

Avto preproge iz prijaznih materialov

Gumijaste preproge Gledring so izdelane iz materialov, ki so za človeka pa tudi za okolje izjemno prijazni. So povsem prijetnega vonja in ne vključujejo nobenih strupenih primesi. Ustrezajo vsem evropskim zakonom in direktivam, ki veljajo na področju industrije avtomobilov.

Avtomobilske gumijaste preproge imajo tako prav vse certifikate – tudi EKO certifikat. Izdelane so namreč iz naravne mehke gume, ki vam pod nogami zagotavlja močan in učinkovit oprijem.

Med vsemi možnostmi so gumijaste avtomobilske preproge nedvomno najučinkovitejše.

Popolno prileganje avto tepihov

Gledring avto tepihi iz gume se lahko pohvalijo z vsaj še eno veliko prednostjo. Narejeni so torej po natančni meri vašega avta in vam tako nudijo 100 % prileganje. Preproge za avto iz gume vključujejo tudi integrirane varnostne čepe. Ti preprečujejo, da bi tepihi po vozilu drseli in tako poskrbijo za popolno varnost.

Naj omenimo še, da je podjetje Gledring za gumi avtomobilske tepihe prejelo zelo prestižno nagrado za kakovost in dizajn največje evropske avtomobilistične revije. Zanjo je značilno, da postavlja zelo visoke standardne kakovosti.

Čiščenje tepihov za avto iz gume

Ker so gumijaste preproge Gledring prilagojene hitri in preprosti negi z namenskim čistilom EKO za suho pranje ali pa visokotlačnim čistilcem, vam njihovo čiščenje in vzdrževanje ne bo vzelo preveč časa.

Značilnosti tekstilnih tepihov za avto

Ko izbirate primerne tepihe za svoje vozilo so vam poleg gumijastih na voljo tudi tekstilni tepihi za avto. Verjetno ste opazili, da takšne tepihe lahko kupite marsikje, a daleč najboljša oziroma najkakovostnejša ponudba vas zagotovo čaka v specializirani prodajalni z izdelki za avto.

Tekstilne preproge za avto prav tako veljajo za zelo uporabne, zlasti pa je zanje značilno, da so izjemo lepe oziroma privlačne. Odlično se obnesejo v praksi, seveda pa je precej pomembno, iz kakšne vrste tekstila so izdelane.

Ko razmišljate o izbiri ustreznih tepihov za svoje vozilo, imate poleg gumijastih tepihov na voljo tudi tekstilne tepihe za avto.

Izbira vrste tekstila za avto tepihe

Ni vseeno, kako oziroma iz česa so narejeni tekstilni tepihi za avto. Pomembno je, da ne izberete najbolj trdo vrsto tekstila, temveč mora biti material v prvi vrsti dovolj kompakten. Preveriti je treba tudi to, ali se robovi tepiha slučajno vihajo. Če se, se jim raje izognite.

Sicer pa se lahko vihanju tepihov za avto izognete tako, da izberete preproge, ki vključujejo dodatne čepe na spodnji strani. Ti odlično poskrbijo, da se tekstilni tepihi za avto dovolj čvrsto pritrdijo na tla. Na takšen način boste torej poskrbeli, da se robovi tepihov ne bodo vihali, vožnja z avtom pa bo posledično veliko bolj varna pa tudi prijetnejša.

Primerjava tekstilnih tepihov za avto z gumijastimi

Seveda tekstilni tepihi za avto še zdaleč niso edina izbira. Na voljo so tudi gumirane preproge za avto. Nekateri bolj kot na tekstilne prisegajo nanje, ker so nepremočljive in lahko zelo dobro zadržijo čisto vso umazanijo. Prav tako so zelo preproste za vzdrževanje in čiščenje.

Med kupci lahko najdete tudi takšne, ki pa imajo s tekstilnimi avto preprogami precej boljše izkušnje kot z gumiranimi. Pravila torej, katere preproge za avto so boljše, v resnici ni. Ključno je, da ste z izbiro zadovoljni na dolgi rok.

Največje odlike kakovostnih avto tepihov

Ne glede na to, ali vas zanimajo tekstilni tepihi za avto ali boste raje izbrali gumirane, pa je ključno, da preverite splošne prednosti preprog za avto. Pomembno je, da se avto preproge odlično prilegajo v vozilu, da so izdelane iz kakovostnega materiala, ne drsijo in se ne vihajo.

Prav tako je ključno, da izbrani avto tepihi dobro zadržujejo vso umazanijo in da so preprosti za vzdrževanje.