Site Overlay

Nakup novega vetrobranskega stekla za naš avto

Vsak voznik pozna osnovne sestavne dele vozila, kot so gume za kolesa, smerniki, žarometi, zadnje luči ipd. To so vse zelo pogosti potrošni deli, ki jih moramo sčasoma zamenjati, saj se iztrošijo ali poškodujejo. Velikokrat pa je spregledan eden izmed najbolj pomembnih komponent avtomobila, ki pa je vetrobransko steklo. Narejeno je, da zaščiti potnike pred poškodbami ter je del aerodinamične oblike vozila. To je tudi razlog, da poskrbimo za zamenjavo, če so na steklu opazne poškodbe. Nakup nadomestnih delov pri podjetju Silux pa zagotovi, da bomo za naše vozilo vedno imeli vrhunsko izbiro različne avto opreme.

Vrhunska tehnologija, ki ščiti potnike

Za razliko od ostalih stekel v našem vozilu, je vetrobransko steklo bolj vzdržljivo. Vsebuje tudi različne tehnologije, ki poskrbijo, da se ob udarcih ne razbije. Tako se zaščiti varnost voznika in potnikov, saj je vetrobransko steklo laminirano.

Vetrobransko steklo
Vetrobransko steklo je zelo vzdržljivo

To pomeni, da lahko v primeru nesreče prevzame velik del fizične sile nase in ostane v enem kosu. Na spletni strani www.silux-auto.it lahko zasledimo stekla od znanih proizvajalcev, ki so vrhunske kvalitete. Nakup kvalitetnih nadomestnih delov je vedno priporočena, saj s tem ohranimo najvišjo zmogljivost in varnost našega vozila.

Ohranimo čist pogled na cesto

Med vožnjo se hitro zgodi, da se na vetrobransko steklo naberejo umazanija, žuželke, pesek, sol in druga nesnaga. Tako je najbolje, da vse to čimprej odstranimo, saj ima voznik zastiran pogled na cesto. Med vožnjo je možno očistiti steklo z brisalci, kar odstrani velik del umazanije. Ko pa je vozilo parkirano, pa je možno veliko bolj podrobno očistiti steklo s čistili in vodo. To je predvsem priporočljivo storiti pred daljšimi vožnjami, saj se tako ohrani najboljša vidljivost iz vozila v vseh pogojih.

Prednosti čistega vetrobranskega stekla so tako:

  • Manjša obraba brisalcev
  • Zmanjšanje možnost nastanka prask in drugih poškodb na površini stekla
  • Boljša vidljivost med vožnjo

Prodaja avtomobilskih delov Silux nam ponuja možnost nakupa čistil stekla. Obenem so v ponudbi različne črpalke in posode za pranje stekel za mnoge različne vrste vozil.

Razpokano ali poškodovano vetrobransko steklo

Vsak avtomobilski del bo sčasoma kazal znake obrabljenosti. Enako se lahko zgodi z vetrobranskim steklom, saj je izpostavljen vsakodnevnim elementom zunanjega sveta. Te elementi so mraz, vročina, zračni pritisk med vožnjo ipd. Tako se lahko pričnejo prikazovati majhne razpoke, ki na prvi pogled niso nič posebnega. Dejanska resnica pa je to, da je vožnjo z razpokanim steklom nevarna. Temu je tako, saj nam zastira pogled na cesto. Obenem pa je s tem ogrožena strukturna varnost vozila, saj vetrobransko steklo podpira težko strehe do neke mere.

Set za popravilo vetrobranskega stekla

V podjetju Silux se dobro zavedajo pomembnost kvalitetnih avtomobilskih delov, zato lahko v ponudbi zasledimo prednja stekla za vozila vseh vrst. 

Ohranjanje strukture integritete vozila

Veliko ljudi se ne zaveda, da ima sprednje steklo v avtomobilu veliko večjo vlogo, kot samo zaščito potnikov in voznika. Zaradi svoje velikosti ga lahko tudi smatramo za podporni element strehe. Tako lahko velike razpoke povzročijo poškodbe strehe, katera pa se lahko tudi ukrivi in sesede. To je predvsem nevarno, če imamo strešni prtljažnik, saj tako ogrozimo varnost vseh potnikov in tudi voznika.

Razpokano vetrobransko steklo
Poškodovano vetrobransko steklo

Sprednje steklo pri vozilih tudi pomaga s pravilno sprožitvijo zračnih blazin. To je izredno pomembno pri nesrečah, saj se tako potnike ubrani poškodb, ki so rezultat fizičnih udarcev. Tako ima podjetje Silux na izbiro le najbolj tehnološko dovršena stekla za vozila vseh vrst. Temu je tako, saj je varnost vseh udeležencev v prometu v veliki meri odvisna od vetrobranskega stekla na vozilu.

Najboljša izbira nadomestnih delov

Podjetje Silux se specializira za prodajo različne avtomobilske opreme, ki jo potrebuje vsak voznik. To je tudi razlog, da so vsi produkti v njihovi ponudbi samo od preverjenih proizvajalcev. Tako so stranke vedno lahko prepričane, da bodo v svoj avtomobil vgradile najboljši nadomestni del. 

Vetrobransko teklo je dostikrat zanemarjen del vsakega vozila. Tako ga veliko voznikov ne zamenja, ko prične kazati razpoke in druge poškodbe. Če pa ga zamenjamo z nadomestno različico podjetja Silux, pa bomo uživali mnoge prednosti, kot so:

Večja varnost

Vsi produkti Silux so preverjene kakovosti, zato lahko vozniki brez skrbi uživajo v najboljši možni kvaliteti nadomestnih delov.

Čisti pogled na cesto

Vrhunske spojine v steklih naredijo pogled na cesto izredno čist. 

Okolju prijazna izbira

Nadomestni avtomobilski deli Silux so narejeni z varstvom okolja v mislih. Tako ne vsebujejo strupenih elementov, ki bi bili nevarni za človeka ali naravo.

Dober pogled na cesto je ključna komponenta vsake varne vožnje. Z zamenjavo sprednjega stekla bomo osvežili izgled našega vozila, kot tudi ga pripravili na brezskrbne kratke in dolge vožnje.

Wordpress website enhanced by true google 404