Site Overlay

Srce našega avtomobila je akumulator

Avto deli se sčasoma obrabijo

Dejstvo je, da se sčasoma vsak avto del izrabi. To velja za mehanske in elektronske komponente. Na žalost pa je akumulator eden izmed delov, ki najhitreje potrebuje zamenjavo. Temu je tako, saj je vsak trenutek, ko se vozimo, pod nekakšno vrsto obremenitvijo. Zamenjava je potrebna na približno od 2 do 3 leta. Odvisno je seveda od kvalitete same baterije, vrste avtomobila in drugih dejavnikov.

Video: Kako zamenjati akumulator

Vrhunska zamenjava Silux

Na spletu lahko najdemo veliko različnih trgovcev z avto deli. Pri tem je pomembno, da izberemo zaupanja vrednega ponudnika, ki ima preverjeno kakovost svojih delov za vozila. Podjetje Silux ima v ponudbi neverjetno veliko različnih komponent za vozila vseh vrst. Poleg tega pa ima sama spletna stran odličen iskalnik s katerim lahko hitro poiščemo točen del, ki ga potrebujemo.

Akumulator
Akumulator Xtra

Iskanje nadomestnih delov za naš avto je lahko dokaj težavno opravilo. To pa je še posebej res, če moramo dolgo čakati na določeno komponento, ki jo nujno potrebujemo. Pri Silux-u pa lahko hitro najdemo originalne in poprodajne dele za naše vozilo. Seveda pa je možno dele, ki niso v ponudbi, tudi naročiti.

Ohranimo vozilo v dobrem stanju

Akumulator, kot prej rečeno, se prej ali slej iztroši. Ko doseže tako stanje, ga ni več priporočljivo uporabljati. To pa zato, ker s tem obremenjujemo druge komponente v vozilu. Napetost v sami bateriji pade pod to mero, da morajo drugi avto deli nadomestiti izgube, ki nastajajo v bateriji. Tako napajalni sistem, štarter in drugi deli so bolj obremenjeni.