Site Overlay

Za koga je primeren FM oddajnik za avto?

V svoj jekleni konjiček lahko poleg obvezne in dodatne opreme namestite še vrsto drugih pripomočkov, ki vas bodo koristno spremljali med vožnjo. Na seznam takšnih izdelkov se uvršča tudi FM oddajnik za avto. Komu pa je takšna naprava pravzaprav namenjena?

Avtomobilski FM oddajnik je denimo dobra izbira za vse tiste, ki si v vozilu želite uporabljati prostoročno telefoniranje z uporabo vgrajenega mikrofona. Naprava omogoča tudi najboljšo kakovost predvajanja glasbe preko tehnologije Bluetooth in ključka USB.

Še druge prednosti FM avtomobilskega oddajnika

Seveda FM oddajnik za avto ponuja še vrsto drugih prednosti. Z njim si lahko omogočite samodejno predvajanje glasbe z mobilnega telefona, prav tako predvajanje glasbe v formatu MP3 in WMA. Prostoročno telefoniranje, uporabo navigacije, polnjenje mobilnega telefona ali tablice preko vhoda USB.

Pomembna opozorila pri uporabi FM oddajnika za avto

Pomembno je, da FM oddajnik za avto ne puščate direktno izpostavljene na soncu. Prav tako ga ne smete uporabljati med vožnjo in ne smete ga razstavljati.

FM oddajnik za avto omogoča predvajanje glasbe
FM oddajnik za avto omogoča tudi samodejno predvajanje glasbe z mobilnega telefona v formatu MPS3 in WMA, prostoročno telefoniranje, uporabo navigacije, polnjenje mobilnega telefona ali tablice preko vhoda USB.

Med pomembnejša opozorila sodi tudi to, da naprave v nobenem primeru ne smete izpostavljati vlažnim razmeram. Samodejni poizkusi popravljanja izdelka pa izničijo garancijo. Izdelek med polnjenjem in delovanjem lahko oddaja manjšo količino toplote, kar je povsem normalno. Če ga boste neprevidno uporabljali, je velika verjetnost, da boste izdelek poškodovali.

Prva uporaba FM oddajnika za avto

FM oddajnik za avto in polnilec se samodejno vključi, in sicer ko je naprava vklopljena v priključek. Izbrati je treba primerno nezasedeno frekvenco ter vključiti avtoradio ter izbrati isto frekvenco tudi na tem mestu.

FM oddajnik za avto in polnilec s kablom 1.5m, Bluetooth 4.2 + EDR, magnet

Preverite, katere frekvence podpira naprava. Za iskanje frekvence boste morali pritisniti na gumb z ikono telefona in z vrtenjem gumba nastavitve frekvence. Ko je frekvenca končno najdena, boste morali ponovno pritisniti na gumb z ikono telefona. Po nekaj sekundah neaktivnosti bo sistem samodejno potrdil izbiro.

Predvajanje glasbe preko telefona v avtu

Ko boste svoj mobilni telefon povezali s FM oddajnikom in polnilcem, boste lahko preko telefona predvajali glasbo s telefona. Predvajanje glasbe se lahko upravlja na telefonu ali FM oddajniku in polnilcu. Če so na voljo vsi viri za predvajanje glasbe, se lahko med njimi preklaplja tako, da pritisnete na gumb z ikono telefona.

Priljubljena dodatna oprema za avto

Avtodeli so zagotovo izdelki, za katere je pri nas pa tudi drugje zelo veliko zanimanja. Na voljo je najrazličnejša oprema za avto. Nekatera je seveda obvezna, spet druga velja za dodatno. Slednja vozniku omogoča še več dodatnega udobja in prijetnega počutja med vožnjo. Nemalokrat pa ponudi tudi večjo varnost.

visokokakovostno avtomobilsko držalo za telefon
Če izberete visokokakovostno avtomobilsko držalo za telefon, vam ni treba skrbeti, da bi vaš telefon med vožnjo padel. Dobro avtomobilsko držalo za telefon ohranja vaš telefon napolnjen in na mestu – tudi med dolgimi vožnjami.

Ko je govora o dodatnih delih za avto, ki vplivajo predvsem na udobje med vožnjo, nikakor ne moremo mimo izdelkov, ki jih najdete v kategoriji izdelkov avtomobilska držala za telefon.

Najboljši avto nosilci za telefon

Dejstvo je, da je uporaba pametnih in drugih telefonov med vožnjo strogo prepovedana. A kljub temu je lahko sama prisotnost telefona v avtu še kako zelo koristna. Pri tem na primer mislimo na navigacijo, na klice v sili ali na kaj podobnega.

Med vožnjo telefona nikakor ne smete držati v roki, ker na takšen način močno ogrožate sebe pa tudi druge udeležence v prometu. K sreči pa je na voljo odlična rešitev, ki poveča vašo varnost, obenem pa omogoča uporabo telefona. To so avtomobilska držala za telefon.

Avto nosilci za telefon zagotavljajo, da telefon lahko postavite na položaj, ki vam zagotavlja povsem varno in lahko navigacijo po telefonu, ne da bi pri tem odmaknili pogled s cestišča. Na takšen način lahko povsem varno brskate po imeniku in gledate v navigacijo.

Izbira primernega avto nosilca za telefon

Oprema za avto, kot so nosilci za telefon, je na trgu na voljo v številnih različicah. Posledično je primerno napravo še toliko težje izbrati. S pomočjo spleta si lahko kar sami pripravite krajši ali pa daljši seznam najboljših nosilcev iz preteklih let.

Avtomobilska držala za telefon, da vaš telefon ostane dostopen
Avtomobilska držala za telefon zagotavljajo varen in priročen način, da vaš telefon ostane dostopen ter nudijo izboljšano stabilnost in diskreten dizajn.

Večina kupcev v resnici išče čim bolj preprost avto nosilec za telefon. Želijo si, da je manjši in da se ga preprosto nastavi v enega od zračnikov v avtu, nato pa kovinsko ploščico postavijo med telefon in ovitek ali pa direktno na sam telefon. Za tem pa postavijo telefon na nosilec.

Dober avtomobilski nosilec za telefon drži telefon na mestu tudi tedaj, kadar so na vidiku vibracije in tresljaji med vožnjo. Obenem omogoča, da se naprava vrti, da se lahko dobi kar se da dober pogled.