Site Overlay

Za večji red in čistočo v prtljažniku avta

Kako pogosto uporabljate prtljažnik svojega avtomobila? Verjetno precej pogosto, še posebej če naokoli prevažate orodje, ki ga potrebujete pri svojem delu, ali pa morda svojega hišnega ljubljenčka v njegovi potovalni kletki.

Če prtljažnik v avtu pogosto uporabljate, je še toliko pomembneje, da ga tudi primerno zaščitite. V njem se lahko zelo hitro nabere precej umazanije, ki jo je kasneje težko temeljito očistiti. V prtljažnik lahko namestite zgolj kakovostno preprogo oziroma tepih, po drugi strani pa odlično rešitev predstavlja tudi korito prtljažnika avtomobila.

Največje prednosti gumijastega korita za prtljažnik avta

Najverjetneje ste že vsi slišali za korito prtljažnika avta, ki je izdelano iz gume in je nastalo pod okriljem priznanega proizvajalca oziroma blagovne znamke. Tovrstni avto dodatek med drugim slovi tudi po izjemno elegantnem izgledu in seveda tudi po svoji multifunkcionalnosti.

korito prtljažnika avtomobila za temeljito zaščito prtljažnika.
V prtljažniku se lahko nabere umazanija, ki jo je kasneje težko očistiti. V prtljažnik zato lahko namestite korito prtljažnika avtomobila, ki predstavlja temeljito zaščito prtljažnika.

Gumi korito za prtljažnik avta poleg popolnega prileganja ponuja še izjemno eleganten izgled vozilu, zlasti prtljažnemu prostoru. Seveda korito iz gume lahko po želji nadgradite, in sicer z dodatno multifunkcijsko preprogo. Z njeno pomočjo lahko na zelo učinkovit način zaščitite odbijač ali pa podrte sedeže.

Nagrada za korito za prtljažnik avta

Ko se zanimate za kakršen koli izdelek na trgu in med drugim opazite, da je bil tudi nagrajen, potem ste verjetno še toliko bolj prepričani v to, da ga boste kupili. Korito prtljažnika avta priznane blagovne znamke je prejelo nagrado in že to je torej dokaz, da gre za kakovosten dodatek, ki bi ga moral uporabljati vsak lastnik vozila.

Korito prtljažnika avtomobila Gledring ®, ki je prejelo nagrado za Kakovost in Design Auto Bild

Ena od največjih prednosti korita za prtljažnik avta pa je zagotovo to, da se lahko 100 % prilega notranjosti avta, saj je narejeno po meri. Podjetje, ki se ukvarja s proizvajanjem korit, skrbi za čisto vse mere izdelkov in jih torej ne kopira od že obstoječih linij. Na takšen način odlično poskrbijo, da uporabnikom omogočijo najboljše prileganje proizvodov na trgu.

Preprosto čiščenje korita za prtljažnik avta

Vsekakor pa je pri izbiri avto dodatka kupci pomembno tudi to, da je preprost za čiščenje. To korito prtljažnika avtomobila zagotovo je. Dizajn notranje mreže je namreč brez kakršnih koli ostrih notranjih linij, iz katerih bi bilo umazanijo najverjetneje precej težje odstraniti.

Korito prtljažnika avtomobila preprosto za čiščenje
Korito prtljažnika avtomobila je zelo preprosto za čiščenje.

Bootector kot popolna zaščita za prtljažnik avta

Bootector na trgu velja za popolno zaščito prtljažnika avta. Na odličen način lahko zaščiti talne obloge tal, bočnih kolotekov in hrbtišč zadnjih sedežev. Zadnji del odbijača pred poškodbami pa odlično zaščiti dodatni jeziček.

Bootector zaščita je narejena iz vodoodpornega plastificiranega tekstila, in sicer po zelo natančnih merah prtljažnega prostora. Kot takšna vam lahko ponuja popolno zaščito – tudi za najbolj ekstremne uporabnike prtljažnega prostora. To velja predvsem za vse obrtnike, lastnike živali, vrtnarje, športnike.

Kdaj se odločiti za nakup zaščite Bootector?

Verjetno ste že sami uspeli opaziti, da je na trgu na voljo vse več najrazličnejših dodatkov za avto. Vsekakor ne potrebujete vseh. Pred nakupom je pametno razmisliti o tem, ali jih zares potrebujete. Ko se boste vendarle odločili za nakup, pa je pomembno, da je izbrani avto dodatek čim bolj kakovosten. To pomeni, da ga boste izbrali v specializirani prodajalni z avto opremo.

Kakovostna zaščita Bootector prekriva pod prtljažnika
Kakovostna zaščita Bootector je nepogrešljiv dodatek, ker prekriva pod, boke, koloteke, ne nazadnje tudi zadnji del naslonjal zadnjih sedežev.

Za koga je primerna izbira zaščite Bootector? Za vse tiste, ki v svojem avtu pogosto prevažate hišnega ljubljenčka, najrazličnejše športne rekvizite ali pa kakšen drug tovor. V tem primeru je torej kakovostna zaščita Bootector praktično skorajda nepogrešljiv dodatek. Ponuja vam namreč celovito zaščito, ker prekriva pod, boke, koloteke, ne nazadnje tudi zadnji del naslonjal zadnjih sedežev.

Najpomembnejše prednosti Bootector zaščite

Zaščita Bootector za avto ponuja popolno prileganje, zaščiti celotni prtljažnik, dodatno ščiti odbijač, njena montaža je enostavna, prav tako čiščenje.

Bootector je izdelan 100 % po meri vašega vata in ponuja izvrstno prileganje za celotni prtljažni del avta. To pomeni, da ščiti tudi stranice in sedeže vozila. Primeren je torej za vse tiste, ki prtljažni prostor uporabljate pogosto, to je za obrtnike, lastnike psov in drugih malih živali in za športnike.

Dodatna zaščita za odbijač avta pa vam zagotavlja povsem varen vstop pa tudi izstop pri natovarjanju tovora, ne da bi se pri tem poškodoval odbijač. V prtljažnik vozila se zaščita Bootector namesti s pomočjo samolepilnih ježkov. Na takšen način ostane vedno na svojem mestu.

Čiščenje zaščite za prtljažni prostor avta pa je zaradi gladkega platnenega in vodoodpornega materiala enostavno. Umazanija se namreč ne penitrira v samo strukturo materiala. Bootector tako lahko preprosto očistite kar v avtu. Seveda ga lahko tudi snamete in očistite zunaj avta.