Site Overlay

Gumijasto korito prtljažnika avtomobila je idealna zaščita za vaš prtljažnik

Čeprav prtljažnik ne uporabljamo vsakokrat, ko se usedemo za volan, pa kljub temu velja za najbolj obremenjen del notranjosti avtomobila. V njem prevažamo različne vrste tovora, kot so kovčki, nahrbtniki, orodje, športna oprema in gradbeni material, prav tako pa je idealen prostor za prevažanje hišnih ljubljenčkov. Preverite, zakaj je v takšnih primerih pametno imeti gumijasto korito prtljažnika avtomobila.

Notranjost in zunanjost vozila veliko pove o navadah voznika, poleg tega pa boste s čistim prtljažnim prostorom dvignili tudi končno vrednost vašega jeklenega konjička. In če želite za prtljažnik čim bolje poskrbeti, hkrati pa se izogniti dolgotrajnemu čiščenju, je za to najbolje uporabiti kakovostno gumijasto korito prtljažnika avtomobila.

Prtljažnik avtomobila, čeprav ne uporabljamo vedno ob vsaki vožnji, predstavlja enega najbolj obremenjenih delov notranjosti vozila.

Prednosti gumijastega korita za prtljažnik avtomobila

Z učinkovito zaščito prtljažnika se ne boste izognili zgolj umazanemu ali poškodovanemu prtljažniku, ampak tudi nepotrebni slabi volji, ki je najpogosteje posledica mukotrpnega odstranjevanja umazanij. Gumijasto korito prtljažnika avtomobila je mogoče zelo enostavno odstraniti. Ker pa je korito izdelano iz gume, ga lahko očistite z vodo in čistilnimi sredstvi, poleg tega pa lahko uporabite tudi visokotlačni čistilnik.

Z gumijastim koritom za prtljažnik avtomobila, je vaš prtljažnik vedno pripravljen na prevoz različne vrste prtljage oziroma tovora. Ne glede na to, ali nameravate v njem prevažati smučarsko opremo ali pa orodje in gradbeni material, ni nobene potrebe po dodatni zaščiti prtljažnika. Gumijasto korito prtljažnika avtomobila je namreč tako neopazno in praktično, da je lahko vedno nameščeno v prtljažniku avtomobila.

Kakšno gumijasto korito prtljažnika avtomobila je najbolje izbrati?

Danes je ponudba korit za prtljažnik avtomobila zelo pestra. Na prvem mestu morate predvsem poskrbeti, da korito ustreza velikosti vašega prtljažnika, poleg tega pa lahko izbirate med različnimi materiali, modeli in velikostjo robov. 

Kar se tiče izbire materialov, so najbolj priljubljena TPE korita in gumijasta korita prtljažnika avtomobila. Predvsem gumijasto korito prtljažnika avtomobila velja za izjemno trpežnega, saj je izdelan iz visokokakovostne gume, ki se odlično prilega prtljažnemu prostoru in je popolnoma brez vonja. Njegova površina je protizdrsna, med različnimi modeli pa lahko izbirate takšne z nekoliko višjim ali nižjim robom ter modeli, ki zaščitijo tudi zadnji odbijač in hrbtišče zadnjih sedežev avtomobila. 

Da bi ohranili prtljažni prostor čist in se izognili dolgotrajnemu čiščenju, je smiselno investirati v kakovostno gumijasto korito za prtljažnik avtomobila.

Bootector vam zagotavlja celostno zaščito prtljažnega prostora

Če vaš prtljažnik avtomobila zelo pogosto uporabljate za prevažanje športne opreme, vrtnega orodja, odpadkov, gradbenega materiala ali celo hišnih ljubljenčkov, potem zagotovo veste, da prtljažnik po prevažanju takšne prtljage zahteva temeljito čiščenje. V izogib temu si priskrbite Bootector zaščito prtljažnega prostora, s katero postane mukotrpno čiščenje prtljažnika preteklost.

Bootector zaščita je izdelana iz vodoodpornega plastificiranega tekstila in je izdelana natančno po merah prtljažnega prostora. S tem je zagotovljeno optimalno prileganje in celovita zaščita prtljažnika pri prevažanju različnega tovora, zato je idealna izbira za vse športnike, vrtnarje, obrtnike in lastnike živali.

Bootector – popolna zaščita prtljažnika avtomobila

Za razliko od običajnih korit za prtljažnik, Bootector zaščiti talne obloge prtljažnika, hrbtišča sedežev in kolotekov. Na ta način je zaščiten celoten prtljažnik, vključno s stranicami in sedeži, ko so ta podrta z namenom lažjega prevažanja tovora. Bootector na najboljši način prepreči stik umazanije z originalnim tekstilom prtljažnika, ne glede na to, ali gre za zemljo, pesek ali drugo umazanijo.

V nasprotju z običajnimi koriti za prtljažnik, Bootector ne zagotavlja le zaščite talnih oblog prtljažnika, temveč skrbi za popolno zaščito hrbtišča sedežev in stranic prtljažnika.

Poleg notranjosti prtljažnika, pa Bootector učinkovito zaščiti odbijač avtomobila. V ta namen ima dodaten jeziček, ki ga enostavno navlečete preko odbijača, s čimer se izognete morebitnim poškodbam, ki so posledica nalaganja tovora v prtljažnik ter vstopa in izstopa psa iz avtomobila.

Prednosti zaščite prtljažnika Bootector

Poleg že omenjene popolne zaščite prtljažnega prostora, pa ima Bootector tudi številne druge prednosti. Na prvem mestu naj izpostavimo popolno prileganje prtljažniku, saj je zaščita izdelana točno za določeno znamko, model in letnik vozila. V prtljažnik vozila se namesti s pomočjo samolepilnih ježkov, zato se med vožnjo ne premika in vedno ostane na mestu. 

Kot smo že omenili je Bootector primeren za vse, ki v prtljažniku pogosto prevažate različne vrste tovora. Njegova prednost je v tem, da ga lahko kadarkoli odstranite in očistite. Čiščenje je izjemno enostavno, ker je izdelan iz platnenega in vodoodpornega materiala, zaradi česar umazanija ne zažira v strukturo materiala. Vse, kar potrebujete sta voda in krpa.

Seveda pa si Bootector lahko priskrbite tudi vsi ostali, ki želite zgolj poskrbeti za čist prtljažnik vozila in na ta način ohraniti njegovo tržno vrednost. Če ga nameravate v prihodnosti prodati, se zagotovo izplača!