Site Overlay

Dober nakup strešnega kovčka za avto

V svojem avtu najverjetneje pogosto potrebujete več prostora, kot vam ga vozilo v resnici ponuja. S tovrstno težavo se najpogosteje soočate, ko se z družino odpravljate na daljše počitnice. S seboj vzamete vrsto opreme, ki je težka in lahko še večjih dimenzij. V takšnem primeru so odlična izbira strešni kovčki za avto

Na trgu lahko izbirate med številnimi modeli avtomobilskih kovčkov, kar je za vas velika prednost. Po drugi strani pa je ravno zaradi tega treba biti še toliko pozornejši, da si izberete najustreznejšega. Pri tem se morate osredotočati zlasti na težo kovčka, na vrsto strešnih nosilcev in ne nazadnje še na težo prtljage. 

Vrsta avtomobilskih strešnih kovčkov 

Med vsemi dejavniki, ki vplivajo na izbor ustreznega strešnega kovčka za avto, ima največji pomen vrsta prtljage. Če boste s seboj na poti prevažali kolesa in drugo športno opremo, so pol široki strešni kovčki odlična izbira. 

Prav tako so vam na voljo tudi srednje široki kovčki. Ti so namenjeni zlasti za družine, saj imajo na voljo zelo veliko prostora. Nanje lahko preprosto in hitro pritrdite kolesa in še drugo nekoliko večjo opremo. Dolgi avtomobilski strešni kovčki so idealna izbira za največjo zmogljivost pri prenosu smuči ter druge podobne opreme. 

Varno prevažanje s strešnimi kovčki 

Vaše vozilo se bo s strešnim kovčkom med samo vožnjo obnašalo nekoliko drugače kot brez njega. Nameščeni avtomobilski kovčki na strehi namreč nekoliko spremenijo geometrijo avta. To imejte v mislih in zato vozite zmerno ter počasi. Ker boste vozili z dodatnim zračnim uporom, bo poraba goriva nekoliko večja. 

Med vožnjo je najpomembneje, da vozite počasi. Strešni kovčki namreč ustvarjajo dodatni upor zraka. Poskrbite, da bo kovček na strehi dobro pritrjen na nosilce in da se med vožnjo ne bo premikal. Če se vam zazdi, da med vožnjo s kovčkom nekaj ni v redu, takoj ustavite in preverite situacijo. Zavedati pa se morate tudi to, da strešni kovček lahko povzroča nekoliko večji hrup med vožnjo. To je normalen pojav, ki se ga boste morali navaditi. Sicer pa si morate ob montiranju strešnega kovčka za avto izjemno natančno prebrati vsa navodila proizvajalca. Če sami nimate izkušenj, vam pri tem v največji meri lahko na primer pomaga kar lokalni avtoserviser.

Withcar je odlična spletna prodajalna z avto opremo 

Za vaše vozilo je najpomembneje, da je opremljeno z vsemi kakovostnimi kosi opreme. Po drugi strani pa lahko vanj ali nanj vključujete najrazličnejšo dodatno opremo. To vam omogoča še več udobja in prijetnega počutja, ne nazadnje pa tudi večjo varnost. 

Nakupovanje avto opreme se vse bolj seli tudi na splet. V prodajalnah na spletu lahko kupujete kadar koli in od kjer koli. Obenem pa so izdelki ter storitve na tem mestu cenovno veliko dostopnejše. Odlična spletna prodajalna s kakovostno avto opremo je tudi trgovina Withcar

Prodajalna z izdelki vrhunskih proizvajalcev 

Withcar je pri spletnih kupcih priljubljena prodajalna, ker vam ponuja izjemno koristne in kakovostne izdelke svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Med njimi je tudi Gledring, ki vam ponuja tipske kose opreme za vaše vozilo. 

V prodajalni boste lahko izbirali med vrhunskimi gumijastimi tepihi za avto, tekstilnimi preprogami, tipskimi senčniki za avto, pokrivali za točo, strešnimi nosilci ter kovčki in še med vrsto drugih izjemno priljubljenih in praktičnih izdelkov. 

Gumijasti tepihi svetovno priznanega proizvajalca 

Withcar vam torej ponuja tudi vrhunske avto tepihe iz najboljše gume. Gumi tepihi so narejeni pod okriljem svetovno priznanega proizvajalca oziroma podjetja Gledring. Tepihi so narejeni po merah avtomobilov. Imajo visoke robove, ki uporabnikom omogočajo najboljšo zaščito tal. 

Gumi tepihi Gledring so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi. Ti odlično poskrbijo, da se preproge po avtu ne premikajo. To omogoča veliko večjo varnost, še zlasti za voznika. Materiali za gumi tepihe so za ljudi pa tudi za okolje izjemno prijazni. Tepihi so prijetnega vonja in ne vključujejo prav nobenih strupenih primesi. Na trgu so gumi tepihi Gledring prepoznavni tudi zaradi prav posebnega dizajna. 

Učinkovita zaščitna podloga ta tovorna vozila 

V prodajalni Withcar vam je na voljo tudi izjemno kakovostna zaščitna podloga za tovorna vozila. Ta vam lahko ponudi odlično zaščito tal pred praskami ter umazanijo. Obenem dobro poskrbi tudi za dodatno blaženje drsenja predmetov med samo vožnjo. 

Poseg v vozilo z zaščitno podlogo je minimalen. Preprosto in hitro jo lahko pritrdite na že obstoječe pritrditve na dnu vozila. Vso ponudbo priljubljene spletne prodajalne si lahko ogledate že sedaj na withcar.si.