Strešni nosilci za učinkovit in varen transport koles

Nosilci za kolesa na strehi avtomobila spadajo pod pomembno dodatno opremo za avto, saj omogočajo varen prevoz in učinkovito izrabo prostora. Prostorska učinkovitost pomeni, da ta oprema za avto ne blokira dostopa do prtljažnega prostora ali priklopnika. Tako lahko vozniki avtomobila odprejo prtljažnik, medtem ko je kolo naloženo na streho vozila.

Strešni nosilci so nepogrešljiv del dodatne opreme za avto, saj so nanje nameščeni nosilci za bicikle, ki jih lahko po potrebi enostavno namestimo oziroma odmontiramo iz nosilnih prečk.

Nosilci za kolesa omogočajo prevažanje več koles hkrati
Nosilci za bicikle izdelani iz kakovostnega aluminija

Oprema za avto Withcar pri tem omogoča nakup povsem kompatibilne avto opreme, kjer nosilno opremo na strehi vozila za posamično kolo lahko namestimo na strešne nosilce različnih modelov, velikosti in blagovnih znamk. Le-te pa lahko pustimo na strehi avtomobila, da bomo lahko nanje namestili še kovček za shranjevanje prtljage in športne opreme ali pa bomo na nosilnih kovinskih prečkah prevažali drug tovor.

Preberite si še naslednji članek: Električna kolesa so zelen način potovanja

Vsa električna kolesa imajo vgrajen elektro-motor, ta pa pridobiva moč iz akumulatorja. Električni motor na kolesu olajša obračanje pedal.

Kakšna naj bo nosilna avto oprema za kolo?

Pred nakupom avto opreme za transport biciklov na strehi avtomobila je potrebno upoštevati določene specifikacije in možnosti, ki jih ta oprema ponuja. Pri tem naj bodo nosilci za bicikle izdelani iz kakovostnega aluminija, saj je ta material zaradi svoje lahkosti enostaven za rokovanje in montažo. Avto oprema naj ima poseben patent, ki omogoča enostavno pritrjevanje, zato da bomo kolo lahko v hitrem času sneli in pritrdili nazaj na ogrodje opreme.

Nosilci za kolesa, ki jih je mogoče naročiti in kupiti pri spletnem ponudniku avto opreme na strani withcar.hr, omogočajo hitro nameščanje in odstranjevanje biciklov iz strehe avtomobila.

Wordpress website enhanced by true google 404